Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
vinetele se pun si se coc.
le lasam sa se raceasca apoi le curatam.
dupa, le tocam cu un cutit sau in blender.
pregatim maioneza.
intr-un bol adaugam galbenusul crud cu galbenusul fier si dat pe razatoarea mica.
se mai adauga o lingura mustar si incepe sa se mixeze.
uleiul se pune treptat.(nu faceti prea multa maioneza ca sa nu fie gretoasa salata).
peste vinetele tocate se pune maioneza si 2 linguri de iaurt natural.
ceapa o curatati si ii dati cateva clocote in apa pentru a se inmuia putin,apoi o tocati si o adaugati peste vinete(sau puteti sa o puneti cruda..mie nu prea imi place de asta am fiert-o).
se amesteca bine in salata,se sareaza dupa gust...
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult